Skogli Eiendom As

Søsterveien 16G, 1781 Halden
Tlf.: 90 90 20 20
Faks: 69 17 55 94
E-post: skoglieiendom@halden.net
Best selection of premium Joomla 1.6 templates
Velkommen til Skogli Eiendom | Albir

Skogli Eiendom as har to leiligheter i Albir, i Alfaz Del Pi i Spania. En leilighet var ferdig høsten 2002 og en var ferdig januar 06.

Alfaz Del Pi ligger ca 40 minutter i bil fra Alicante flyplass. Både SAS og Norwegian flyr fra Gardermoen til Alicante. Fra Rygge flyr både Norwegian og Ryan air. Alicante har også flyforbindelse med mange andre flyplasser i Norge, som Torp, Værnes, Haugesund og Flesland for å nevne noen. Prisene varierer selvsagt men du kan finne billetter til under kr 1000,- Vær oppmerksom på ar det er også mulig å fly til Valencia. Det er kun 120 km og motorvei hele veien. Alfaz Del Pi er kanskje den mest Norske kommunen i Spania. Med Norsk kirke, skole, baker, optiker og bokhandler for å nevne noe. Albir er stranddelen av Alfaz. Flott strandpromenade, masse hyggelige spisesteder med god mat til hyggelig pris og en deilig strand. Det er ikke sandstrand i Albir, men stranden består av små rullestener, som gjør stranden renslig og fin. Det er selvsagt mulig å leie solsenger på stranden.

Albir ligger midt i mellom Benidorm og Altea. Benidorm, en liten Manhatten med masse høye bygninger, masse shopping og flotte sandstrender. Altea er en gammel spansk by med masse sjarm. Det går buss flere ganger i timen mellom Altea, Albir og Benidorm. Bussen stopper rett på utsiden av Leiligheten. Billettprisene er latterlig lave. Å rusle en tur på strandpromenaden i Benidorm og bare titte på sandkunstnere er en opplevelse.

skogli aparment


Leiligheten ligger ca 100 meter fra stranden. Den har 2 soverom og 2 bad. I stuen er det en god sovesofa, slik at det er gode sengeplasser til 6 personer i leiligheten. Sengene er svært gode, og vi har fått mye skryt for disse. Det er kjøkken med alt du trenger til å lage deg mat selv om du ønsker det. Ønsker du ikke å lage mat er det mange restauranter i nærheten. Nærmeste ligger kun 50 meter fra leiligheten. Spansk mat i massevis, men også Kinamat, Italiensk og til og med en Skandinavisk restaurant. Masse god mat til meget hyggelige priser ! Det er også et lite vaskerom med vaskemaskin. Det er TV med 4 Norske TV-kanaler, 4 engelske og en hel del Spanske. Leiligheten ligger i 2. etasje, men det er heis. Om du ønsker å leie bil, er det mulig med parkering i kjelleren.

skogli aparment


Leiligheten har selvsagt veranda med masse sol.
Dette er en leilighet med meget god standard. Se bilder.

Share on FacebookShare on Twitter